Яхния от бакла

10/02/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Баклата се почиства, измива се, посолява се, претрива се с ръце, изплаква се с вода и се вари в малко количество вода и щипка сол.

Отцежда се и се залива със запържената в маслото галета или само със стопено масло.

Наръсва се яхнията с нарязан копър и се поднася с варен ориз за всяка порция и със зелена салата.

[подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: