Тиквички, пълнени с ряпа

10/12/2018
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Издълбайте измитите, обелени и разрязани на две тиквички.

Сварете ряпата, докато напълно омекнат, охладете ги и ги обелете.

Изпържете в масло нарязаните на дребно лук, репи и издълбаното месо от тиквичките.

Добавете към зеленчуците разбититите жълтъци, солта и пипера и разбъркайте хубаво.

В кипящата добре подсолена вода сложете тиквичките и ги варете около 10 мин.

В тава подредете охладените тиквички, напълнете с плънката, залейте с масло, поръсете с галетата и печете в загрята фурна 50 мин. 10 минути преди края на готвенето поръсете с настърган кашкавал.

Сложете готовите пълнени тиквички върху плато и ги поръсете с наситнения магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: