Дюнер сандвич с патешки дроб

06/12/2018
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо277
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо започнете с патешкия дроб. Нарежете го на средно големи парчета. Сложете олио и краве масло в тигана, сложете дроба и нарязаната на ситно глава лук. Пържете до готовност. Накрая на пърженето добавете копъра и скилидката чесън.

След това опържете картофите.

Пригответе соса за сандвичите, като смесите майонезата, цеденото кисело мляко и 1-2 скилидки смачкан чесън. Смесете добре съставките за соса.

Нарежете зелето на ленти и настържете на дребно ренде моркова.

Сега преминаваме към сглобяването на сандвичите. Вземете тефлонов тиган и загрейте котлона. Намажете с помощта на салфетка тигана с олио и то сложете на котлона. Загрейте.

Сложете 1 питка за дюнер и я загрейте от двете страни за по 30 секунди.

Извадете я от тигана, намажете със сос. Отгоре сложете от зелето, пържените картофи и от вече готовия патешки дроб. Сложете малко кетчуп и завийте.

Процедирайте така и и останалите дюнери.

Добър апетит! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: