Чорба с фасул по каменарски

10/01/2019
Mariana
отMarianaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме боба със студена вода от предната вечер. На другия ден водата се сменя и се слага да се вари на тих огън почти до готовност.

Когато омекне, към не го се добавя почистеният и начупен на парчета зелен фасул, морковите, като чак тогава се посоляват.

Чорбата се вари на тих огън до омекването на двата вида боб. Прибавяме се зелените кисели джанки и зелените подправки.

По желание може да прибавите запръжка към нашата бобена чорба, но може да я поднесете и така.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: