Брюкселско зеле по полски

07/12/2018
Mariana
отMarianaДжедай7720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брюкселското зеле се почиства, залива се с маслото, от което се отделя малко, и се задушава на тих огън до неговото омекване.

Когато зелето е готово, се поръсва със сол и черен пипер и се прехвърля в глинен съд за сервиране.

Отгоре се поръсва с твърдо сварени белтъци, настъргани на едро ренде. Продуктите се заливат с галетата, запържени в отделеното масло. Ястието се поднася, поръсено с магданоз.

Брюкселско зеле по полски - незабравима вкусотия от полската кухня! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: