Богато гювече с люто чушле

30/11/2018
Анабел
отАнабелНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо45
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на гювечето се слага малко краве масло.

Наденицата се нарязва на кръгчета, а беконът на кубчета, след което се слагат в гювечето.

Чушката, доматът и гъбите се нарязват на кубчета и се слагат при останалите продукти. Най-отгоре се слагат нарязаният кашкавал и топено сирене. За аромат се добавя щипка риган.

Гювечето се похлупва и слага във фурната. Пече се на 200 градуса за около 50 минути.

Гювечето се изважда, чуква едно яйце в него, бодва се една люта чушка и след това се връща във фурната за още пет минути.[ подобни рецепти тук ]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: