Зелен фасул с паприкаш

23/01/2019
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо200
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се сварява до омекване и се прецежда.

Зелените пиперки и нарязаните домати се задушават в олио – приготвя се паприкаш.

Преди да стане напълно готов, към него се прибавя и зеленият фасул, подправя се на вкус и се разбърква много добре.

Ястието се сервира с гарнитура от задушени гъби.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: