Лесна яйчена супа

03/12/2018
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо59
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В олиото се запържва брашното, прибавя се червеният пипер и при непрекъснато бъркане с тел се налива вода – 4-5 ч.ч. прибавят се сол и черен пипер.

Бъркането продължава и на тънка струя се изсипват разбитите яйца.

Супата се поднася поръсена с магданоз.
[ подобни рецепти тук ]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: