Ребърца с домашен барбекю сос

30/11/2018
РАГ
отРАГИноватор32813112
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо259
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете с приготвянето на сос Барбекю. Пюрирайте доматите към тях прибавете 1/2 кафяна чаша оцет (ябълков или винен). Добавете подправки.

Кипнете соса и намалете котлона. Трябва да къкри. Като започне да поизвира добавете и меда с кленовият сироп. Снемете.

Поставете свинските ребърца в тавичка. Посолете и залейте със соса. Оцетът може да ви се стори доста и докато е горещ, сосът ще мирише натрапчиво.

След като се изпече с месото, миризмата ще изчезне и ще заухае на вкусно.

Печете под фолио за час, след което запечете. Поднесете приготвените печени ребърца с туршия или свежа салата.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: