Пастет с аншоа

06/10/2019
Mariana
отMarianaДжедай7720
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата от аншоа, каперсите, жълтъците от сварените яйца и киселите краставички се начукват в хаванче.

След това продуктите се прекарват през сито и се разбъркват много добре с прясното масло.

Към сместа се прибавят оцетът и червеният пипер, овкусява се със сол и се разбърква добре.

Така приготвения пастет с аншоа се прибира в хладилник и се използва за овкусяване на сандвичи, канапета и други.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: