Паниран хек с овесени ядки

29/11/2018
ЖГеоргиева
отЖГеоргиеваПомощник Готвач99
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо602
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, измийте и подсушете рибата. Нарежете на филенца.

Всяко осолете и потопете в смес от разбито яйце и зехтин (може да замените и с домашна майонеза).

След това оваляйте хубаво в смлени овесени ядки и ленено семе.

Изцедете лимонов сок върху хека. Подредете в подмазана със зехтин тавичка и изпечете до готовност. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: