Пилешки воденички с гъби и кашкавал

20/10/2018
Tanq
отTanqНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо77
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • кашкавал - 150 г за поръсване
  • черен пипер
  • воденички - 400 г пилешки, сварени
  • лук - 2 глави
  • гъби - 150 - 200 г от буркан или пресни
  • краве масло - 50 г
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука и гъбите, ако са пресни, на филийки, aдругите прецеждаме.

Задушаваме лука и гъбите в маслото.

Към тях добавяме нарязаните воденички, добавяме соевия сос и черния пипер.

Прехвърляме в съд и поръсваме с настърган кашкавал.

Поставяме воденичките във фурната и печем, докато кашкавалът се разтопи.[ подобни рецепти тук ]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: