Панирана целина

04/12/2018
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете в подсолена смес от мляко и вода почистената и измита целина, докато омекне.

Нарежете охладената сварена целина на резени и ги поръсете с черен пипер и сол.

Панирайте резените, като последователно ги потопите в брашното, разбитите яйца и галетата.

Изпържете ги в горещото олио от двете страни.

Поставете готовата панирана целина върху домакинска хартия, за да се отцеди мазнината и поднесете като бирено мезе. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: