Зелен фасул по калугерски

04/12/2018
Mariana
отMarianaДжедай56193720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се почиства, поръсва се с малко сол, претрива се и се изплаква, след което се слага в подходяща тенджера.

Прибавя се ситно нарязаните лук, моркови, керевиз и чесън. Продуктите се объркват добре, заливат се със студена вода, колкото да ги покрие и се долива олиото.

Фасулът се захлупва и се вари на тих огън около 40 минути, прибавят се джанките и ситно нарязания джоджен, обърква се отново, захлупва се и се вари още около 1 час.

Нашата зеленчукова яхния е готова, когато продуктите омекнат. Манджата можете да се поднесе топла или студена.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: