Агнешки чревца готвени

13/09/2018
Mariana
отMarianaДжедай56193720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешки чревца - 600 г или 3 - 4 плетеници
  • сол
  • масло - 2 - 3 с.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • червен пипер
  • копър - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме агнешките чревца много добре, изплакваме ги със студена вода и ги варим около 30 минути в подсолена вода на умерен огън.

В отделен съд загряваме маслото и запържваме до златисто брашното. Прибавяме варени черва, малко сол, червен пипер и ситно нарязания копър.

Заливаме продуктите с 2 к.ч. гореща вода и задушаваме ястието, докато се изпари водата и чревцата останат само на масло.

Поднасяме агнешките чревца с гарнитура от пържени картофки.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: