Сиренена супа

25/08/2018
Mariana
отMarianaДжедай7720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината и запържете до омекване ситно нарязаната глава лук. Когато лукът омекне, добавете брашното и запържете до розово.

Разредете запръжката с 5-6 ч.ч. гореща вода, посолете и кипнете.

Оставете супата да се вари на тих огън около 15 минути.

Натрошете сиренето, смесете го с яйцата и киселото мляко и разбъркайте добре.

Гребвате по малко от сместа и слагате във врящата сиренява супа, като бъркате непрекъснато, като повтаряте до пълното усвояване на смета.

Свалете супата от огъня и я подправете със ситно нарязан магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: