Мъжка гозба в тиган

21/08/2018
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру242786391220
"И мъжете готвят и то как - дано имате късмет да я опитате "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо48 387
  • Преглеждания за месеца359
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрезките се срязват на средно големи парчета, малките се оставят цели.

Почистен лук се нарязва на полумесеци, червени чушки, нарязани на ленти.

В тиган се загрява олио, месото се поръсва със сол и черен пипер и запържваме от двете страни до златисто.

Добавя се нарязаните лук и червени чушки, разбъркват се и оставяме за 2-3 минути да омекнат. Прибавя се червен пушен пипер, сипваме бяло вино и малко вода.

Разбъркваме и поръсваме с подправки на вкус. Готви се на тих огън до готовност на месото и зеленчуците.

Малко преди края сипваме нарязаното топено сирене и всичко се смесва добре, докато сиренето се разтопи и остане почти на мазнина.

Бързо и вкусно в любимото тиганче! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 7 гласували
5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: