Лапад каша

16/08/2018
Mariana
отMarianaДжедай56193720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме лапада и го нарязваме на дребно. Загряваме мазнината и запържваме до зачервяване брашното.

Прибавяме нарязания лапад, запържваме и него, след което наливаме вода, колкото да получим рядка каша.

Оставяме кашата да се вари на тих огън до сгъстяването ѝ и увирането на лапада.

Разбиваме яйцата с киселото мляко, добавяме пресования чесън, разбиваме и връщаме на котлона, колкото да кипне.

По същия начин може да приготвите спаначена каша.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: