Супа от пресни печурки

15/08/2018
Mariana
отMarianaДжедай7720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите, нарежете ги на дребно и запържете в маслото, заедно със ситно нарязаната глава лук.

Когато омекнат и лукът се запържи до златисто, добавете брашното и запържете и него за кратко.

Получената запръжка разредете с 6-7 ч.ч. гореща вода. Оставете супата да се вари на тих огън около 30 минути.

Посолете на вкус, свалете от огъня и застройте с яйцата, разбити с киселото мляко.

Поръсете с магданоз преди да поднесете.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: