Българска шунка

14/08/2018
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър36697365
"Не е толкова известна, колкото пражката, но със сигурност е великолепна - Българска шунка "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 034
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте свинското филе със зелевия сок.

Сложете го да се вари с подправките до готовност.

След като уври, се отцежда, нарязва се и се поднася с горчица.

Може да се поднесе и студено.

Рецептата е от книгата Деветстотинъ деветдесетъ и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: