Печен паламуд на фурна

08/08/2018
Mariana
отMarianaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • паламуд - 1 бр. голям
  • лук - 3 - 4 глави
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • доматена саца - 2 с.л.
  • олио - 2 - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на филийки лука и го изпържваме леко в олиото. Изсипваме го в тавичка и слагаме отгоре паламуда, предварително овкусен със сол и черен пипер.

Върху рибата поставяме заливаме доматената салца, размита в малко вода, заливаме с олио и печем в загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Поднасяме печената риба с гарнитура по избор, подходяща е класическата картофена салата.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: