Лесни панирани яйца

06/08/2018
Mariana
отMarianaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварените яйца обелваме внимателно и срязваме по дължина на половинки.

Отстраняваме жълтъците и ги намачкваме с вилица. Към тях добавяме ситно нарязаните гъби, магданоза и маслото. По желание можем да добавим накълцана шунка или друго.

С получената смес пълним половинките яйца.

Всяка половинка се овалва в брашно и се пържи в силно загрятото олио до златисто.

Получава се чудесно бирено мезе.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: