Постна бакла

03/08/2018
Mariana
отMarianaДжедай7720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно лука и го задушаваме до омекване в олиото. Добавяме баклата, предварително почистена, слагаме капак на съда и задушаваме, като бъркаме с дървена лъжица от време на време.

Когато баклата поомекне, добавяме малко гореща вода да поври малко, след което прибавяме ситно нарязания копър и наситнения чесън.

Сгъстяваме ястието с брашното, размито в съвсем малко вода и оставяме баклата да поври още 10-ина минути на умерен огън.

Поднесете постната бакла така или, ако не постите, с малко кисело мляко.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: