Спанак с яйца и сирене на тиган

29/07/2018
Mariana
отMarianaДжедай56193720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме спанака на ситно след това го попарваме за кратко в подсолена вода. Изваждаме го и го оставяме да се отцеди.

В голям дълбок тиган запържваме ситно нарязания лук до омекване. Прибавяме спанака, за да се запържи и той. Разбиваме яйцата, смесваме ги с прясното мляко и сиренето и с получената смес заливаме спанака.

Разбъркваме добре и овкусяваме със сол и черен пипер.

Оставяме ястието да се готви на тих огън до готовност. По желание може да го пъхнете във фурната и да го запечете там, вместо да го приготвяте на котлона.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: