Салата от зелен фасул и червено цвекло

02/07/2018
Mariana
отMarianaДжедай56193720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте цвеклото и го сварете цяло до омекване, за да запази свежия си цвят. След това го обелете и нарежете на филийки, сложете го в буркан и го залейте с олио и оцет, така че да го покрият. Оставете го поне 24 часа в хладилник, за да се овкуси добре.

Подредете цвеклото в чиния за сервиране. Добавете зеления фасул - предварително сварен в подсолена вода и залейте с малко оцет и олио.

Поръсете салатата с пресен копър и е готова за поднасяне.

Ако не сте любители на зеления фасул, смело може да го замените с нарязан на филийки лук.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: