Тиквички с бекон и кашкавал

01/07/2018
Елица
отЕлицаПомощник Готвач411191
"Пълнените тиквички на мама, любима рецепта, която с удоволствие споделяме с вас "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 930
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се издълбават и се подреждат в тавичка, заливаме с малко олио и 1 ч.ч. вода. Слагаме ги във фурна за около 30 минути на 200 градуса.

През това време запържваме нарязания лук, гъби, бекон и пилешкото месо.

Добавяме подправките и накрая домата, оставяме още 10-тина минути и махаме от котлона.

Пълним тиквичките със сместа и отново във фурната за 20 минути.

Накрая добавяме топеното сирене и кашкавала и след 10 минути спираме фурната.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: