Салата от червено цвекло с яйца

29/06/2018
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подберете няколко средно големи глави червено цвекло, почистете и варете до готовност цели, без да ги разрязвате. Обелете ги и ги нарежете на колелца.

Посолявате цвеклото, заливате с оцет и малко вода, настъргвате хрян, ако разполагате с такъв и добавяте олиото. Разбърквате добре и прехвърляте цвеклото в буркан, където трябва да престои 2-3 дни, за да се овкуси добре.

Подреждате цвеклото в чиния, добавяте нарязани на колелца твърдо сварени яйца, заливате с 2-3 лъжици олио, поръсвате със свеж магданоз и поднасяте.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: