Винен кебап на фурна

Винен кебап на фурна
19/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
"Порция вкусен винен кебап, чаша червено вино и любими хора - нека така завършва всеки ваш ден"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го запържете в загрятото олио за 1-2 минути. Добавете ситно нарязаните моркови, запържете още за кратко и сложете и месот, нарязано на хапки.

Запържвате месото на силен огън, докато смени цвета си. Слагате подправките, виното и наситнените домати, задушавате за около 20 минути на тих огън на котлона.

Прехвърлете продуктите в тава, добавете ориза и 1 л топла вода, разбъркайте и печете 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest