Пържено агнешко

Пържено агнешко
19/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подберете крехко агнешко месо и го нарежете на малки късчета или ивици. Овкусете го със сол и черен пипер и го запържете в силно загрятата мазнина за няколко минути.

Добавете ситно нарязаните лук и чесън, пържете още 1-2 минути. Прибавете червен пипер, налейте бульона и задушете на умерен огън, докато цялата течност се изпари и месото остане само на мазнина.

Преди поднасяне овкусете с лимонов сок и поръсете с пресен магданоз. По желание поднесете с ориз. Лесно и много вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest