Начин на приготвяне
В голяма тенджера се загрява мазнината и се запържва лукът до златисто. Добавя се чесънът и се готви кратко, докато замирише.
Прибавя се каймата и се разбърква, докато стане на трохи и промени цвета си. Слагат се подправките - червен пипер, риган, сол и черен пипер. Налива се доматеният сос, нарязаните домати и водата (или бульона).
Когато сместа заври, се добавя пастата.
Ястието се оставя да къкри на умерен огън около 20-25 минути, като се разбърква от време на време, докато пастата поеме течността и стане крехка.
По желание американският гулаш се поръсва с настърган кашкавал и се оставя да се разтопи.
Вижте също как да си приготвите традиционния унгарски гулаш и опитайте тези вкусни пилешки пуканки и американски картофи Уеджис.














