Начин на приготвяне
В голяма купа смесете нарязаните рулца от раци, червения лук, яйцата и царевицата. Добавете майонезата и разбъркайте внимателно, за да се разпредели равномерно майонезата.
Посолете и поръсете с черен пипер на вкус. Добавете нарязания копър и отново разбъркайте леко. Охладете салатата в хладилник за поне 30 минути преди сервиране, за да стегне малко.
Да ви е сладко! Ако искате, можете да добавите и други съставки по желание, като например краставица или зелена царевица.
Рулцата от раци са достъпна стока в магазина и са богати на протеини и важни минерали като цинк и селен, които поддържат имунната система. Те са нискокалорични и полезни за мускулния растеж и здравето на тялото, пише сайта Bonapeti.net.
Вижте също как да си направите традиционната руска салата или класическата салата Цезар.