Начин на приготвяне
Измийте джоджена и стръковете зелен лук.
Разбийте в купа две от яйцата и ги смесете с киселото мляко и натрошеното сирене.
Към третото яйце добавете малко мляко или вода. Това ще е сместа за намазване на баничките.
Към сместа с яйцата и сиренето добавете наситнените джоджен и зелен лук. Разбъркайте добре.
Разпределете плънката върху всяка кора. Навийте до получаване на банички и ги наредете в тава с хартия за печене.
Загрейте фурната на 200 градуса и изпечете баничките за 30-тина минути.
Поднесете ги топлички.
Вкусните банички с джоджен и пресен лук са готови.
Ако ти харесва рецептата, опитай и нашите банички на тиган или вкусни сладки банички.