edin.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Лаврак във фолио

Лаврак във фолио

ЛюдмилаЛюдмила
Новак
22651
Лаврак във фолио
Снимка: Людмила
1 / 2
07/09/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Вкусен и лесен начин за приготвяне на рибата лаврак - печен във фолио и поднесен със свежа гарнитура"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и подсушава. Подправя се със сол, черен пипер и кориандър на вкус. Маже се с меко масло отвън, а в коремчето й се слага малка бучка масло.

Завива се всяка рибка поотделно с алуминиево фолио и се слага в тавичка.

Рибата се пече на 190/200 градуса за около 20/25 мин.

Готовия лаврак се поднася с гарнитура от задушени броколи и резен лимон.

Лавракът във фолио е много вкусен.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: