Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Бирено мезе»Пилешки крилца за бирено мезе

Пилешки крилца за бирено мезе

Пилешки крилца за бирено мезе
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2

Необходими продукти

  • пилешки бульон - 1 брой
  • пилешки крилца - 500 грама
  • чесън - 1 глава
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете пилешките крилца, след което ги разрежете на две части.

Натрошете бульона и оваляйте хубаво крилцата. Оставете ги да се овкусят за 30-тина минути.

Загрейте олио в тиган и добавете крилцата. Махнете горната люспа на чесъна и го прибавете вътре.

Пържете крилцата до апетитен загар.

Поднесете биреното мезе топло.

Пилешките крилца за бирено мезе са много вкусни.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: