edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Мезета»Свински уши и крака в тенджера под налягане

Свински уши и крака в тенджера под налягане

Свински уши и крака в тенджера под налягане
Снимка: Сергей Анчев
1 / 2
27/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
4
"Ценителите на вкусотиите ще се зарадват на тази рецепта със свински уши и крака"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре свинските уши и крачета. Сложете ги в тенджера под налягане със сол и залейте с вода да ги покрие.

Добавете черния пипер и варете два часа. Може да се наложи да доварите още половин час, ако не са готови.

Счукайте чесъна и добавете 1/2 ч.л. сол към него. Смесете с оцета и няколко лъжици от бульона. Това е сместа за топене на вкусното мезе.

Може да си хапнете от свинските уши и крака в тенджера под налягане.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: