Шоколадов сладкиш в тава

Шоколадов сладкиш в тава
Снимка: Росица Петрова
1 / 2
27/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8
"Режеш и направо от тавата ядеш този шоколадов сладкиш"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С миксер разбийте яйцето със захарта.

Разтопете единия шоколад на водна баня. Добавете олиото към втечнения шоколад и разбъркайте.

С непрекъснато бъркане обединете двете смеси.

Угасете содата в киселото мляко, прибавете ги към шоколадовия крем.

На части прибавете смесеното с какаото брашно. Накрая добавете ромовата есенция и другия шоколад - нарязан на малки парчета.

Намазнете тава за печене и сипете вътре.

Загрейте фурната на 160 градуса с вентилатор.

Печете шоколадовия сладкиш до готовност - около половин час.

Шоколадовият сладкиш в тава е много вкусен.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: