Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват заедно със захарта, като след това се добавят прясното мляко, олиото и смесените преди това заедно брашно, бакпулвер и какао.
Получената гладка еднородна смес се сипва в намазнена и набрашнена правоъгълна тава и се пече в предварително загрята фурна на 180°C за около 35-40 минути.
Сладкишът се оставя настрани да се охлади.
В касерола или малка тенджерка сложете захар и прясно мляко, за да се разтопи захарта.
Залейте равномерно вече охладения сладкиш с карамеления сироп.
Разбийте сладката сметана и намажете сиропирания сладкиш с дебел слой от нея.
По желание поръсете сиропирания сладкиш с карамел и сметана с настърган шоколад или какао.
Да ви е сладко!