edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско с прясно зеле в тенджера

Свинско с прясно зеле в тенджера

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Новак
3313118
28/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции6
"Макар и зимата да е сезонът на това ястие, на някого може и сега да му се дохапва като види тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парчета свинското. Нарежете на ситно зелето и го претрийте със сол, но внимавайте да не го пресолите.

Наситнете моркова и лука.

Запържете месото в загрята мазнина, добавете моркова и лука. Щом зеленчуците се задушат, овкусете с червения пипер и добавете зелето.

Налейте чаша топла вода и гответе на бавен огън. От време на време разбърквайте леко, за да не се разкашка зелето.

Настържете и добавете доматите, когато месото и зелето са готови. Овкусете с подправките и гответе докато ястието остане на мазнина.

Свинското с прясно зеле в тенджера е готово.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: