Моряшка гъбена супа

23/07/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двата вида лук и морковите се почистват, нарязват се на ситно и се задушават в маслото.

Към края се добавят разрязаните на половинки гъби. Заливат се с бульона и виното и се варят 10 минути, след като кипнат.

Добавя се сметаната и се вари още няколко минути. Овкусява се със сол, черен пипер, накълцаният чесън и настъргано индииско орехче.

Супата се застройва с жълтъците и обилно се поръсва с нарязания на ситно магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: