Солена Шарлота

27/08/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо149
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете изварата с крема сиренето, обелената краставица, накълцаните маслини, счукания чесън и наситнения копър, посолете на вкус и добавете захарта и табаско.

Внимателно прибавете разбитата на крем сметана и разтворения в малко гореща вода желатин и разбъркайте хубаво сместа.

Намокрете със студена вода кръгла купа, сипете вътре сместа и я поставете в хладилника.

Когато сместа се стегне добре, топнете купата в гореща вода, обърнете шарлотата върху плоска чиния за сервиране и я украсете с листенца магданоз и ивички маслини.

Иноксова купа басан 20 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Иноксова купа басан 20 см
8.42 лв.
Виж ››

Компактна иноксова купа, която ще помогне в приготвянето на сладки и солени смеси, тесто, салати. Изчистен дизайн за красива трапеза. Купа басан е тук за удобство и улеснение на всяка домакина.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар