Edin.bg»Рецепти»Сосове»Сос за риба»Млечен сос с аншоа

Млечен сос с аншоа

Млечен сос с аншоа
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
1
"Млечният сос с аншоа е подходящ за печена и пържена риба, студено месо и твърдо сварени яйца."

Необходими продукти

  • аншоа - 3 филета, маринована
  • кисело мляко - ½ кофичка
  • червен пипер - 1 щипка
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасирайте изцедените рибни филета с киселото мляко, малко червен пипер и черния пипер.

Ще получите страхотен сос за риба.

Сосът е подходящ за печена, панирана и пържена риба, студено месо и твърдо сварени яйца.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: