Лесен маринован паламуд

MarianaMariana
Новак
691
52
07/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо338
  • Преглеждания за месеца216
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Арпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на вкус.

Продуктите се кипват и се варят около 25-30 минути на тих огън.

Рибата се почиства, нарязва на парчета и прибавя към маринатата. Слагат се ситно нарязаните копър и магданоз, паламудът се вари още 10 минути. Оставя се да изстине и се поднася като рибна салата в подходящ глинен съд за по-атрактивна презентация.

Практичен гевгир с подложка купа-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен гевгир с подложка купа
7.00 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Голяма купа с гевгир, в която може да измиете, обработите, разбъркате, сервирате и дори да размразявате продукти. Възможност за отделно ползване и за закачане чрез дупчици на дръжките на съдовете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар