Кисел от хлебен квас

25/06/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • хлебен квас - 1.3 г *
  • захар - 100 г
  • нишесте - 3 с.л. картофено
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към прецедения хлебен квас*, добавете захарта, разбъркайте и поставете на огъня да кипне.

Размийте в студен хлебен квас нишестето, сипете го в кипящата смес, като непрекъснато бъркате и изчакайте още веднъж да кипне.

Разпределете кисела в шоли или купички.

Поднесете кисел от хлебен квас охладен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар