Говежди котлети задушени

MarianaMariana
Новак
688
6
20/08/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подбираме крехки говежди котлети и ги оставяме поне за 24 часа на студено, овкусени със сол и черен пипер.

Потапяме ги в брашно от двете страни и запечатваме в силно загрято масло, след което наливаме малко топла вода и задушаваме под похлупак до готовност на много тих огън.

Чудесна гарнитура към котлетите са пържените картофи и свежата салата.

Кръгла бамбукова дъска за сервиране със стил
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Кръгла бамбукова дъска за сервиране със стил
22.99 лв.
Виж ››

Изключително елегантна и качествена бамбукова дъска за презентация. С нея може да подготвите продуктите за гответе или да ги поднесете на своите гости. Кръглата дъска е със слюдено покритие, което ѝ гарантира дълъг живот. Подарете си удобството в кухнята с нашата бамбукова дъска за презентация.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар