Икономична супа със зелен фасул

MarianaMariana
Новак
691
52
02/07/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеления фасул, начупете го на 2-3 части и го варете в подсолена вода до омекване. Отцедете и прехвърлете в зеленчуковия бульон.

Кипнете и варете 10-ина минути. Докато супата се вари, пригответе светла запръжка от брашното и масло, като към края прибавете и червения пипер.

Разредете с малко от бульона, после налейте в супата, овкусете със сол и варете 20 минути на тих огън.

Свалете супата от котлона и застройте с киселото мляко и яйцето. Поръсете с магданоз и поднесете гореща с препечени филийки хляб.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
27.72 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар