Тази рецепта коментираха

Симона Цакова
Симона Цакова
14.06.2018 11:10
на колко градуса и за колко време се пече? може ли да се избере функцията Грил на фурната, при налична такава?
1
0
дими
дими
31.03.2014 20:20
добавете и две пиперки и два моркова
5
1
Valentina Petrova
Valentina Petrova
10.11.2013 17:14
чудесно предястие а може и основно
2
1
Svetla
Svetla
15.10.2013 20:36
Много вкусно става!
1
2
Бърборанка
Бърборанка
03.07.2013 21:33
Ако зеленчуците се запържат съвсем леко преди това, ефектът ще е многократно по-вкусно ястие. Не е нужно да плуват в масло, съвсем тънък слой е достатъчен, но това кардинално променя вкуса на крайния продукт. Иначе се получават варени зеленчуци. Който не вярва, нека опита и двата варианта и ще се убеди.
11
2
Синтия Георгиева
Синтия Георгиева
23.06.2013 09:50
Здравей те.Ще споделя и моето мнение.Аз добавих и други зеленчуци,като всички ги нарязох в купа,а също и пилешки гърди.Добавих всички подправки и ги оставих за 10 мин,после ги наредих.Стана вкусно,опитай те.
6
0
Димитрина Николова
Димитрина Николова
04.06.2013 12:59
Току що я направих и даже си похапнах. стана много вкусна.искам първо да отговоря на Верка - не е нужно да се добавя вода, зеленчущите пускат в изобилие. към рецептата добавих един лук, чушка и минути преди да е готова, натроших малко сиренце. стана за чудо и приказ.
8
0
Верка
Верка
30.05.2013 18:37
Изглежда страхотно!:)Но искам да питам малко вода не трябва ли?Няма ли остане сурово и сухо?
Но така както е на снимката изглежда страшно апетитно.:)
4
0
Лили
Лили
14.11.2012 12:13
Тази запеканка "носи" и на още зеленчуци като кромид лук на кръгчета, чушка дори и гъби.
2
1