Аз не слагам толкова много домати, но заливката приготвям с кисело мляко и яйца.Но имам и една изненада-подправям мусаката с черен пипер,ронена чубрица и дафинов лист. Опитайте-добива невероятен вкус!
29.07.2013 03:44
9
Виолета
Когато правя мусака ,аз задушавам лука и после прибавям и нарязаните на кубчета картофи също да се задушат докато омекнат малко и след това прибавям всичко останало .Не слагам толкова много домати , като подправка добавям и чубрица . Но и показаният тук вариант предполагам е удачен . Мусаката е едно от любимите ни ястия . :)
28.07.2013 22:13
8
zubar
за колко време се приготвя?
11.10.2014 12:48
5
1
Краси
Мусаката ще стане много вкусна,ако предварително картофите се нарежат на кубчета и се запържат в олио.
28.07.2013 14:57
3
Коста
добра е,бързо става
22.11.2013 14:32
3
мариана с.
исках да проверя как се прави заливката на мусаката,а иначе аз слагам всички продукти заедно сурови, само доматеното пюре когато поомекнат картофите.
19.12.2012 17:21
2
Митко
Колко горе - долу трябва да е водата за бульона ?
10.02.2013 17:06
2
георги
всичко хубаво само не разбрах кога се слага солта ако се слага изобщо :Д
28.04.2013 17:10
2
елена
Правя мусаката със заливка от прясно мляко както е описано в рецептата , не слагам толкова много домати. Задължително слагам и моркови.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Коментирани от категорията