Тази рецепта коментираха

Коментари (16)

Изпрати
Eka
Eka
04.02.2020 12:21
може и още лук да поеме, ние слагаме по 2 глави
0
0
Геновева
Геновева
20.04.2019 11:08
Чудесна!
0
0
Пенка Дженатова
Много е вкусна.
2
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 18:04
може и малко морковче за разкош на вкуса :)
2
0
zubar
zubar
11.10.2014 12:48
за колко време се приготвя?
5
1
Петър
Петър
09.02.2014 18:15
започвам да видим какво ще излезе?
0
0
Ангел
Ангел
28.11.2013 15:58
супер , заемам се ! : )
0
0
Коста
Коста
22.11.2013 14:32
добра е,бързо става
3
0
Зоя
Зоя
29.07.2013 03:44
Аз не слагам толкова много домати, но заливката приготвям с кисело мляко и яйца.Но имам и една изненада-подправям мусаката с черен пипер,ронена чубрица и дафинов лист. Опитайте-добива невероятен вкус!
9
0
Виолета
Виолета
28.07.2013 22:13
Когато правя мусака ,аз задушавам лука и после прибавям и нарязаните на кубчета картофи също да се задушат докато омекнат малко и след това прибавям всичко останало .Не слагам толкова много домати , като подправка добавям и чубрица . Но и показаният тук вариант предполагам е удачен . Мусаката е едно от любимите ни ястия . :)
8
0

Последно коментирани от категорията