Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Когато се стопи маслото ТЕНДЖЕРАТА СЕ СВАЛЯ от котлона и тогава се сипва червения пипер, защото иначе първите прашинки прегарят и после горчи...
25.03.2024 20:41
1
Анонимен
Анонимен
ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ И МАЛКО БРАШНО!
19.02.2024 19:16
1
1
Анонимен
Анонимен
ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ И НЯКОЛКО ЛЪЖИЦИ БРАШНО, ИНАЧЕ ЩЕ СТАНЕ РЯДКО!
19.02.2024 19:14
Анонимен
Анонимен
Млякото я оплътнява
08.02.2024 15:38
Анонимен
Анонимен
Благодаря шев Манчев потвърдихте моята шкембе чорба аз я правя точно като вас вече съм спокойна че я готвя правилно!
29.01.2024 12:55
Анонимен
Анонимен
Според мен трябва да има и 2-3 лъжици брашно за оплътняване на бульона
27.01.2024 12:30
6
1