Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушено пиле със сосИзмиваме пилето и нарязваме на порционни парчета. Запържваме месото в олио и изваждаме от мазнината. В същата мазнина изпържваме нарязан ситно лук.
Добавяме доматеното пюре, оцета виното и чаена чаша топла вода. Натрошаваме...
31 Юли
Задушено пиле с вкусен сосЩом пилето полуомекне, добавете гъбите и задушете с тях. След това добавете размитата в топла вода доматена салца или обелените и нарязани съвсем ситно домати....
24 Август
Задушено свинско месо в доматен сосДобавяме към останалите продукти и оставяме задушеното свинско да къкри на тих огън.
Задушеното свинско месо в доматен сос е много вкусно....
14 Януари
1
Пиле с доматен сосНарежете пресните домати на ситно и ги прибавете към задушените зеленчуци заедно с консервата домати. Оставете да заври и добавете сол, черен пипер, мащерката, босилека, захарта и червения пипер....
25 Май
4
Пиле с доматен сосНарежете пресните домати на ситно и ги прибавете към задушените зеленчуци заедно с консервата домати. Оставете да заври и добавете сол, черен пипер, мащерката, босилека, захарта и червения пипер....
25 Май
4
Лесно задушено зеле с месоГотвим задушеното прясно зеле на слаб огън около 30 минути и отместваме.
Сервираме веднага зелето с месо.
Лесно задушено зеле с месо сервираме по желание с хляб с маслини....
11 Май
Паста с пиле, доматен сос и пармезанОбърквам хубаво и сервирам паста с пиле и доматен сос поръсена с пармезан....
28 Август
Панирано пиле с доматен сосВ тавичка сипваме доматения сос и нареждаме пилешките гърди.
Поръсват се с настърган кашкавал и печем в загрята фурна 200 градуса около 20 минути. Сервираме в чиния с порция спагети. Вкусно и по италиански!...
18 Март
4
Лесно пиле в бял сосИзключете котлона и поръсете задушеното пиле с магданоз.
Лесното пиле в бял сос е готово....
02 Март
Лесно телешко задушеноПоставяме месото в чиния за сервиране, а отгоре прецеждаме от соса и поднасяме телешкото задушено, поръсено с магданоз....
04 Окт.
Задушено пиле с вкусен сос от доматиКогато пилето поомекне, добавяте размитата доматена салца или домати, нарязани на ситно. Оставяме да се задушава на тих огън, като от време на време наливаме по малко гореща вода....
25 Юли
Задушено пилеНарязваме пилето на порции, изпържваме ги в 40 гр. масло от всички страни до порозовяване, поръсваме с брашно, заливаме с вино, посоляваме и прибавяме черен пипер.
Прибавяме обелените и изпържени в масло лукчета и задушаваме...
13 Юни
Задушено пилеНарязваме пилето на порции, изпържваме ги в 40 гр. масло от всички страни до порозовяване, поръсваме с брашно, заливаме с вино, посоляваме и прибавяме черен пипер.
Прибавяме обелените и изпържени в масло лукчета и задушаваме...
13 Юни
Лесно задушено прясно зеле с картофиВърху него подреждаме останалите домати, нарязани на кръгчета, наливаме 1 чаша гореща вода и олиото и задушаваме на тих огън до готовност....
17 Юли
Пиле, задушено в зеленчуков сосЗалейте сместа с виното, разредете я с малко бульон или топла вода, върнете обратно парчетата пиле и задушете ястието, докато месото омекне....
09 Окт.
Пиле в доматен сос по италианскиЗа да приготвите това вкусно пиле в доматен сос, е необходимо да обелите доматите. Най-лесно това ще стане, като ги потопите за кратко във вряща вода.
След това ги нарежете на дребно или настържете с ренде....
25 Април
Пиле на тиган с доматен сосДобавете нарязаните на половинки чери доматки.
Захлупете съда и гответе ястието на умерен огън около 15-20 мин. Малко преди да свалите от огъня добавете кубчета скаморца или кашкавал....
07 Септ.
Пиле по италиански с доматен сосРазтопете маслото със зехтина в тенджера, добавете нарязаното и обезкостено пиле и задушете за 5-10 минути.
Прехвърлете пилешкото в чиния. Добавете лука и чесъна в тенджерата и задушете на бавен огън....
16 Август
Мераклийско задушено пилеИзпържете в сгорещеното олио по 5 мин. от двете страни отцеденото и подсушено пиле, налейте 300 мл вряла вода и го задушете около 45 мин.
Сервирайте готовото задушено пиле със сварения ориз....
28 Февр.
Пиле с червено вино и доматен сосПърво сгорещявате маслото и зехтина в голям тиган, добавяте лука и чесъна и разбърквате, докато лукът омекне. Добавете пилето и бъркайте, докато стане златисто.
Добавете гъбите с доматите, пастата, виното, захарта, черния...
09 Април
1